Passionen gemmer sig i magien

“Den magi, der opstår, når du prøver den helt rigtige kjole og alt går op i en højere enhed, og du er et vigtig skridt tættere på at være klar til dit bryllup.

Det er min passion at lade dig opleve netop den magi.”

/Gitte Budolfsen

 

Bliv klar til dit bryllup!

Magien er opstået i det øjeblik, hvor du står med en unik følelse i kroppen, fordi du har fundet den helt rigtige brudekjole, og er et vigtigt skridt tættere på at blive klar til dit bryllup.

Magien opstår, fordi du, i den rette kjole, måske forstiller dig det øjeblik, hvor I siger ja til at være der for hinanden i medgang og modgang. Du stråler som en sol, alles øjne er rettet mod dig, og alt går op i en højere enhed – Du er lykkelig!

Hos Budolfsen kjoler er vores fornemste opgave at få netop denne magi til at opstå.
Vores eventyrlige kjoleunivers med over 400 smukke brudekjoler danner intime og hyggelige rammer om din kjoleprøvning, og skaber de bedste forudsætninger for, at du kan finde den brudekjole, der slår benene væk under dig.

Læs mere

Kjoler skal prøves på. 

Udseende og komfort

Udseendet er selvfølgelig afgørende, når du skal vælge brudekjole, men det er ikke det eneste, der er vigtigt. Det betyder mindst ligeså meget, hvordan kjolen føles at have på.
Er du bruden, der vil kunne danse hele natten? Holdes brylluppet ude eller inde? Eller har du en prinsessedrøm, der skal udleves? Uanset svaret, hælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Bliv overrasket

Selv om du måske allerede ved hvilken type kjole, du er på udkig efter, har vi desuden god erfaring med at udfordre dette og lade dig prøve andre kjoletyper. 

Det viser sig nemlig ofte, at vores brude ender med en kjole, som ligger langt fra, hvad de havde forestillet sig. 

Du får 2 timers fuld fokus med professionel vejledning og du og dine gæster har showroomet for jer selv. 

Prøvningen er selvfølgelig gratis.

Må din brudekjole være preloved?

Preloved betyder at din brudekjole har en historie – men hvem har ikke det?

En brudekjole bliver typisk kun brugt en enkelt gang. Det synes vi egentligt er en skam. Derfor forhandler vi også smukke second hand brudekjoler.

Her har du muligheden for at finde eventyrlige kjoler – også fra kendte designere –  og samtidig sende miljøet en kærlig tanke, når du vælger brudekjole.

Alle kjoler er selvfølgelig blevet renset og klargjort, så de føles som nye.

Vi tager kun det bedste i kommission.

Kunderne siger