Hjerte med outline i guld.

Anmeldelser af Budolfsen Kjoler

Vi er super glade for vores dejlige kunder, og vi elsker, når de har en god oplevelse – her er et udpluk af nogle af de anmeldelser, vi har fået igennem tiden.

Dorthe Kjær

Den skønneste konfirmationskjole er købt- og best af alt foregik det, det hyggeligste sted i rolige omgivelser og med en fantastisk betjening.

Virkelig personligt, ærligt og en skøn atmosfære, vi ikke har oplevet noget andet sted.

Dorthe Kjær

Solveig Sørensen

Den dejligste oplevelse, der endte ud med en ovenud lykkelig pige med en smuk konfirmationskjole. Gitte var super god til at høre, hvad vores pige kunne tænke sig, men også udfordre hende til at prøve lidt af hvert. Hvis vi nogensinde mangler en konfirmationskjole eller brudekjole igen, så tager vi tilbage til Budolfsen kjoler.

Solveig Sørensen

Charlotte Poulsen

Super søde Gitte! Tager godt imod sine kunder og har rigtig mange flotte kjoler – både nye og second hand for enhver smag

Charlotte Poulsen

Christina Bang-Mørch

Sjældent har jeg følt mig så godt tilpas, når jeg prøver tøj. Fantastisk butik, fantastisk betjening, fantastisk oplevelse. Jeg vil anbefale alle kommende brude at besøge denne butik.

Christina Bang-Mørch

Dorthe Kristiansen

Perfekt! En skøn aftale, masser af tid og gik hjem med en glad og lettet pige… Gitte er super professionel og har et stort udvalg. Hvis jeg en dag skal giftes får hun endnu et besøg

Dorthe Kristiansen

Katrine Back Vinkel

Dejligt og hyggeligt lille butik. Rigtig god stemning og meget nede på jorden. Jeg nød at få prøvet flere forskellige slags kjoler, så jeg blev sikker på, at den ene var den helt rigtige. Hurtig levering og god pris og kjolen passede bare! Det var en rigtig dejlig oplevelse at købe brudekjole hos Gitte:)

Katrine Back Vinkel

Dea Binderup Joensen

Fantastisk dejlig dag med kjole-prøvning. Gitte er super dygtig, kompetent og sød. Mange smukke kjoler til enhver smag! En oplevelse for livet.

Dea Binderup Joensen

Trine Lykke Vind

Gør dig selv den tjeneste at tage forbi Gittes fantastisk hyggelige butik og oplev service i verdensklasse.

Trine Lykke Vind

Tine Sørensen

Det var en helt fantastisk god oplevelse. Sammenlignet med andre brudebutikkers stressede atmosfære i konfirmationstiden, fik min datter ro og mag til at finde sin konfirmationskjole. Jeg vil absolut anbefale Budolfsen kjoler til alle, som vil behandles som en prinsesse for et par timer.

Tine Sørensen

Trine Kofod Kallestrup

Rigtig dejlig atmosfære, fine kjoler og lokaler og sød og reel sælger, der gav sig god tid. Hun både udfordrede med forskellige typer kjoler og lyttede til kundens ønsker. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, da min søster skulle købe brudekjole

Trine Kofod Kallestrup

Louise Elsebeth Grønhøj Christensen

Gitte er så professionel og får virkelig en til at føle sig tilpas og hjemme i sit showroom.
Jeg havde en rigtig skøn oplevelse hos hende. Jeg elsker hendes bæredygtige koncept og den service hun giver. Og jeg fandt da også min perfekte kjole hos hende!

Louise Elsebeth Grønhøj Christensen

Majbritt Høgh Nielsen

Ja helt sikkert og er allerede gjort☺️, vores datter fandt den mest fantastiske konfirmations kjole. Vi var flere steder for at kigge og de andre populære butikker kan altså ikke følge med her. Gitte gav den bedste service og var virkelig god til at finde den helt rigtige kjole for vores datter🥰

Majbritt Høgh Nielsen

Majbrit Hjorth

Jeg fandt den helt rigtige kjole ved Budolfsen kjoler! Der er en noget for enhver smag. Jeg fik en rigtig god betjening og Gitte vidste lige hvad det var der ville sidde pænt på mig. Det kan klart anbefales at køre en tur på landet og finde kjolen 😊

Majbrit Hjorth

Henriette Strange Fomsgaard

Jeg kan varmt anbefale Gitte! Hun er helt fantastisk og er bare så god til at komme med ideer og forslag!!! Lige med det samme man kommer ind føler man sig velkommen og godt tilpas😊 Så hvis man står og mangler en brudekjole, så køb den her!!

Henriette Strange Fomsgaard

Nadia Anita Farrugia

Fantastisk dejlig person hende Gitte! Vil til hver en tid anbefale hende, hun tager sig så go tid til sine kunder uanset om du skal prøve kjoler, eller hun skal sælge din kjole! Et besøg værd

Nadia Anita Farrugia

Hanne Mols

Tusind tak til Gitte, som gjorde det til en meget personlig, og en rigtig god oplevelse for min datter Ida, da hun skulle finde sin konfirmations kjole. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Hanne Mols

Marit Lysemose Thomsen

Der er et rigtigt stort udvalg hos Gitte, så konfirmanden kan finde sin egen stil og kjole der passer til. Super god vejledning – vores konfirmand fandt en kjole, men oplevelsen i sig selv var en kæmpe del af turen. Under en times kørsel fra Odense.

Marit Lysemose Thomsen

Rikke Hansen

Vi ( min datter, min mor og jeg selv) var ved Gitte for at prøve konfirmationskjoler til min datter.
Lige fra første sekund var der varme, smil og smalltalk rigtig hyggelig showroom og fantastiske flotte kjoler.
Min datter prøvede mange forskellige kjoler men hele tiden var der smil og ro til at prøve.

Rikke Hansen

FIND OS

Budolfsen Kjoler holder til på

Mørkholtvej 101
7080 Børkop.

Heldigvis er Danmark ikke større, end at vi kan nås inden for rimelig køretid.

Kommer du fra eksempelvis Odense, Esbjerg, Aabenraa eller Århus er din brudekjoleprøvning eller konfirmationskjoleprøvning blot 60 minutter væk - og det er jo ikke meget, hvis du ender med at finde kjolen, der slår benene væk under dig.

Uanset hvad, gør vi alt, hvad vi kan for at dit besøg hos Budolfsen Kjoler bliver en fantastisk oplevelse.